Tentoonstelling "Vrij Podium 2024"

Luc Hendrix
Luc Hendrix

Eens te meer staat voor u een fiere voorzitter om u onze jaarlijkse tentoonstelling aan te kondigen, die doorgaat onder de naam van “Vrij Podium”Met nadruk op “vrij”, waar mee bedoeld wordt dat de keuze van de onderwerpen door de auteur bepaald wordt.

Hierbij druk ik mijn opperste dank uit aan al onze leden voor de medewerking en de keuze van de werken die hier in onze galerij zijn uitgestald.

Uiteraard komt dat niet vanzelf en zijn er voorafgaande selecties gedurende het jaar, waar de werken die in aanmerking komen worden besproken - maar de uiteindelijke beslissing komt van de maker zelf.

Dit gebeurt in de sfeer die onze club uitstraalt: vriendschappelijk en zonder animositeit, letterlijk tussen pot en pint. Deze sfeer is steeds terug te vinden in onze wekelijkse bijeenkomsten en de organisatie van diverse extra initiatieven : BBQ, Grande Bouffe, diverse uitstappen en bezoeken en een jaarlijkse 2-daagse reis.

Ook zijn wij trouwe bezoekers van tentoonstellingen van diverse fotoclubs die net zoals wij worden geconfronteerd met de hedendaagse problemen : het stilaan verouderen van onze leden en de oprukkende invloed van AI. Op het eerste hebben we weinig invloed en voor het tweede moeten we een consensus zoeken, maar dat komt wel in orde.

 Ik stel voor dat u – indien u het nog niet moest gedaan hebben – om de werken van onze leden te bewonderen en ik verklaar deze tentoonstelling vanaf nu officieel voor geopend.

 

Openingswoord van Voorzitter Charles Loos

 

 

Klik om te vergroten